DEUNI EDICIONS DIGITALS

Disseny gràfic editorial

A Deuni Edicions Digitals oferim serveis de disseny gràfic editorial per a tot tipus de publicacions, des de llibres fins a revistes, catàlegs i fulletons.

Experiència

Amb més de 16 anys en una editorial mèdica especialitzada en continguts científics, a Deuni Edicions Digitals comptem amb una àmplia experiència en el disseny de publicacions d’alta qualitat. A més, seguim els principis de disseny editorial per garantir que el disseny sigui atractiu i que la informació sigui clara i fàcil d’entendre.

Imatge d'una muntanya de llibres creant cases al cim

Llibres

El disseny gràfic editorial de llibres és crucial per atraure els lectors i comunicar el tema del llibre. És important tenir en compte la portada, maquetació, disseny d’interiors i elecció de tipografies i colors.

Revistes

El disseny gràfic editorial de revistes ha de ser atractiu i coherent amb la imatge de marca de la publicació. La maquetació i el disseny de portades i pàgines interiors són clau per cridar latenció dels lectors.

Folletons

El disseny gràfic editorial de fullets ha de ser clar i concís per comunicar la informació de manera efectiva. És important incloure elements visuals atractius i assegurar-se que la informació estigui organitzada.

Contingut científic

És fonamental simplificar la informació, fent-la accessible i comprensible per a tothom mitjançant l’ús de diagrames i gràfics que ajudin a visualitzar conceptes complexos de manera efectiva.

Un disseny atractiu i professional que millora la imatge de marca, més credibilitat i la possibilitat d’atreure nous clients. A més, el nostre servei pot estalviar temps i esforç en encarregar-nos de tot el procés de disseny.

Imatge conceptual d'un ordinador que us surten llibres de la pantalla

Mètode

Treballem estretament amb el client per entendre les vostres necessitats i objectius. Fem una investigació exhaustiva i creem esbossos per assegurar-nos que el disseny final sigui adequat per al projecte. Presentem i revisem els dissenys amb el client fins a arribar a la versió final.

Loading...