DEUNI EDICIONS DIGITALS

Disseny web

A Deuni Edicions Digitals ens especialitzem en el disseny i desenvolupament de llocs web professionals i atractius. Creiem que un bon disseny web és essencial per transmetre la identitat i els valors de la teva empresa al món digital.

Il·lustració conceptual disseny web, ordinador amb colors sortint de la pantalla com a fluids

El nostre equip de dissenyadors i desenvolupadors web treballa de la mà amb tu per crear llocs web que siguin visualment impactants, funcionals i adaptats a les necessitats del teu negoci. Ens assegurem que el vostre lloc web sigui accessible, fàcil de navegar i estigui optimitzat per a dispositius mòbils, brindant una experiència intiutiva i dinàmica a l’usuari.

Alguns dels nostres serveis de Disseny web inclouen:

Disseny de llocs web corporatius

Creem llocs web a mida per a empreses, transmetent la seva imatge de marca i presentant els seus productes i serveis de manera efectiva. Ens enfoquem en el disseny net, la usabilitat i l’estructura de la informació.

Disseny de botigues Online (e-commerce)

Desenvolupem botigues en línia personalitzades que brinden una experiència de compra fàcil i segura per als teus clients. Implementem solucions de pagament fiables i optimitzem el procés de compra per maximitzar les conversions.

Disseny de portafolis en línia

Si ets un professional independent o artista, creem portafolis en línia atractius per mostrar els teus treballs i habilitats de manera impactant. Destaquem els vostres projectes i us ajudem a captar l’atenció de possibles clients.

Disseny de llocs web institucionals

Si representes una organització sense ànim de lucre, una institució educativa o qualsevol altra entitat, creem llocs web institucionals que reflecteixin els teus valors i objectius. Destaquem els teus programes, serveis i èxits de manera efectiva.

Disseny de blogs

Si us agrada compartir els vostres coneixements o experiències a través d’un bloc, us ajudem a dissenyar i desenvolupar un bloc atractiu i fàcil d’administrar. Optimitzem l’estructura del bloc per facilitar la navegació i la interacció dels visitants.

No importa la mida de la teva empresa o projecte, a Deuni Ediciones Digitales tenim les habilitats i experiència necessàries per crear un lloc web que compleixi amb les teves expectatives i objectius. Contacta’ns avui mateix i deixa’ns ajudar-te a tenir una presència web exitosa.

Per què escollir-nos?

=

Experiència i coneixements tècnics

Comptem amb un equip de dissenyadors i desenvolupadors web amb àmplia experiència i coneixements actualitzats a les últimes tendències del disseny i desenvolupament web.

=

Enfocament personalitzat

Ens adaptem a les teves necessitats específiques i us oferim una atenció personalitzada en cada etapa del procés. Treballem amb tu de prop per comprendre els teus objectius i assolir els millors resultats.

=

Dissenys atractius i funcionals

Ens esforcem per crear dissenys web que siguin visualment impactants i, alhora, compleixin els estàndards d’usabilitat i experiència d’usuari.

=

Optimització per a motors de cerca

Implementem tècniques doptimització en el disseny del teu lloc web per millorar la seva visibilitat en els motors de cerca. Això ajuda a atraure més trànsit orgànic i millorar la teva presència en línia.

Loading...