DEUNI EDICIONS DIGITALS

E-commerce

(Botiga Online)

A Deuni Edicions Digitals, ens apassiona ajudar les empreses a expandir la seva presència en línia i aprofitar el poder del comerç electrònic. Creem botigues en línia personalitzades que et permeten vendre els teus productes o serveis de manera efectiva i segura.

Imatge 3d d'ordinador, tauleta i mòbil amb botiga online

El nostre enfocament es basa a dissenyar i desenvolupar botigues en línia que ofereixin una experiència de compra fluida i atractiva per als teus clients. Treballem estretament amb tu per comprendre les teves necessitats i adaptar la botiga en línia a la identitat de la teva marca i als productes o serveis que ofereixes.

Algunes característiques clau de les nostres botigues en línia:

Disseny personalitzat

Creem dissenys únics i atractius per a la teva botiga en línia, que reflecteixin la identitat i els valors de la teva marca. El nostre objectiu és crear una experiència visualment atractiva i coherent amb la imatge del teu negoci.

Facilitat d'ús

Ens enfoquem en la usabilitat de la botiga en línia, fent que sigui intuïtiva i fàcil de navegar per als teus clients. Implementem un procés de compra senzill, amb opcions de filtratge i cerca eficients perquè els teus clients trobin ràpidament el que estan buscant.

Seguretat i confiança

Implementem solucions de pagament segures i fiables, garantint la protecció de la informació personal i financera dels teus clients. Utilitzem certificats de seguretat SSL per encriptar les dades i generar confiança en les transaccions en línia.

Gestió d'inventari i comandes

Et proporcionem eines per administrar fàcilment el teu inventari, gestionar comandes, fer seguiment d’enviaments i controlar l’estoc dels teus productes. Això permet mantenir un control precís del teu negoci en línia.

Integració amb plataformes d'enviament i pagament

Podem integrar la teva botiga en línia amb plataformes d’enviament i pagament populars, facilitant la gestió d’enviaments i oferint opcions de pagament flexibles pels teus clients.

Optimització per a motors de cerca (SEO)

Implementem tècniques d’optimització en l’estructura i el contingut de la teva botiga online, per millorar la seva visibilitat en els motors de cerca. Això us ajuda a atraure trànsit orgànic ia augmentar les oportunitats de venda.

Imatge proposada per a ordinador, tablet i mòbil amb botiga online

El comerç electrònic pot ser una poderosa eina per fer créixer el teu negoci. A Deuni Edicions Digitals, estem a punt per ajudar-te a crear una botiga en línia reeixida i atractiva. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per discutir les teves necessitats i començar a construir la teva botiga online personalitzada.

Per què escollir-nos?

=

Experiència i coneixements tècnics

Comptem amb un equip de dissenyadors i desenvolupadors web amb àmplia experiència i coneixements actualitzats a les últimes tendències del disseny i desenvolupament web.

=

Enfocament personalitzat

Ens adaptem a les teves necessitats específiques i us oferim una atenció personalitzada en cada etapa del procés. Treballem amb tu de prop per comprendre els teus objectius i assolir els millors resultats.

=

Dissenys atractius i funcionals

Ens esforcem per crear dissenys web que siguin visualment impactants i, alhora, compleixin els estàndards d’usabilitat i experiència d’usuari.

=

Optimització per a motors de cerca

Implementem tècniques doptimització en el disseny del teu lloc web per millorar la seva visibilitat en els motors de cerca. Això ajuda a atraure més trànsit orgànic i millorar la teva presència en línia.

Loading...