+34 609 067 433 info@deuni.es

Disseny digital

DEUNI Edicions digitals

Què fem?

Disseny Gràfic EDITORIAL, Disseny Web
i Màrqueting Online per a empreses i autònoms

A Deuni Edicions Digitals, ens especialitzem en ajudar les empreses a destacar-se amb el nostre disseny digital d’alta qualitat. Som una agència de disseny amb seu al Baix Llobregat (Barcelona). Creem una imatge professional i efectiva per al teu negoci i transmetem els teus serveis i productes de manera clara i efectiva en material editorial, pàgines web i botigues Online (Woocommerce)

Imatge conceptual Disseny gràfic editorial

Disseny gràfic editorial

Descobreix els nostres projectes de disseny gràfic editorial, on creem dissenys atractius i ben estructurats per a llibres, revistes, catàlegs i fulletons, oferint una experiència de lectura òptima.

Imatge conceptual Disseny gràfic corporatiu

Disseny gràfic corporatiu

Explora els nostres projectes de disseny gràfic corporatiu, on desenvolupem dissenys que reflecteixen la identitat i els valors de la teva empresa, des de la creació de logotips corporatius fins a la papereria empresarial.

Imatge conceptual Disseny web

Disseny web

Descobreix els nostres projectes de disseny web corporatiu, on creem llocs web a mesura que reflecteixen la identitat de la teva empresa i transmeten el teu missatge de manera efectiva a l’entorn digital.

Imatge conceptual Disseny web e-commerce

e-commerce

Explora els nostres projectes de botigues en línia personalitzades, on creem experiències de compra fluides i segures, permetent vendre els teus productes o serveis en línia de manera efectiva.

Imatge conceptual màrqueting digital

Marketing Digital

Destaquem al món digital amb solucions integrals. El nostre equip crea estratègies efectives per als teus objectius comercials, connecta amb la teva audiència i genera resultats mesurables.

Demana’ns un pressupost

Diga’ns el que necessites i ens posarem en contacte com més aviat millor per explicar-te com podem ajudar-te. Pressupost sense compromís.

Què fem?

Els nostres projectes

A Deuni Edicions Digitals, estem orgullosos d’haver col·laborat amb nombroses empreses (PIMES) i autònoms en el disseny gràfic i disseny web. Al llarg dels anys, hem dut a terme una àmplia varietat de projectes que reflecteixen la nostra dedicació i experiència al camp.

com treballem

Per què contractar-nos?

=

Experiència i professionalitat

Comptem amb més de 20 anys d'experiència al sector del disseny gràfic i estem comprometits a oferir un servei professional i de qualitat als nostres clients.

=

Creativitat i originalitat

Ens assegurem que cada disseny sigui original i creatiu, destacant l´essència de la teva empresa.

=

Atenció personalitzada

Cada client és únic, per això oferim una atenció personalitzada i adaptada a les teves necessitats i requeriments.

=

Compromís i entrega

Ens comprometem a complir els terminis de lliurament acordats ia mantenir una comunicació fluida i transparent en tot moment.

Loading...