DEUNI Edicions Digitals

Categoria de projecte

Botiga Online
Disseny web Menorcaventura

Disseny web Menorcaventura

Deuni Edicions Digitals va contribuir al projecte de Menorcaventura, dedicat a activitats aquàtiques a Menorca. Destaquem la versatilitat i funcionalitat del vostre lloc web per explorar les emocionants activitats a l’illa.

Disseny web IbizAventura

Disseny web IbizAventura

Deuni Ediciones Digitales va contribuir al projecte d’Eivissa aventura amb serveis de disseny i programació web. Destaquem la versatilitat i funcionalitat del vostre lloc web per a activitats d’aventura a Eivissa.

Disseny Web Vogel Watches

Disseny Web Vogel Watches

Col·laborem en el disseny i desenvolupament de l’e-commerce de Vogel Watches, enfocant-nos a crear una plataforma elegant i funcional que reflecteixi la marca i permeti als usuaris comprar els excepcionals rellotges de Vogel de manera senzilla i segura. Aquest projecte destaca pel disseny d’alta qualitat i la capacitat per presentar de manera atractiva els productes de Vogel Watches, brindant als visitants una experiència de compra en línia excepcional. Amb l’e-commerce de Vogel Watches, hem contribuït a realçar la presència en línia de la marca i facilitar l’adquisició dels seus rellotges artesanals únics.

Disseny Web Proacciona

Disseny Web Proacciona

Col·laborem amb Proacciona en el disseny i desenvolupament del vostre lloc web. Creem una plataforma professional que destaca els serveis de consultoria de seguretat alimentària a Barcelona. El web proporciona informació rellevant i en reforça la presència en línia.

Disseny web Vins Dolços Matos

Disseny web Vins Dolços Matos

Deuni Edicions Digitals va participar en el projecte de Vins Dolços, proporcionant disseny i maquetació. El nostre enfocament va ressaltar la riquesa de sabors mitjançant un disseny atractiu i una experiència d’usuari única.

Disseny Web Caves Ventura Soler

Disseny Web Caves Ventura Soler

A la nostra feina amb Ventura Soler, una empresa especialitzada en la producció de caves d’alta qualitat, creem un lloc web de comerç electrònic (e-commerce) utilitzant la plataforma WordPress. Aquest projecte es va centrar en la presentació i venda dels exquisits caves a través d’una plataforma en línia. Dissenyem una experiència dusuari fluida i atractiva que permet als amants del cava explorar i adquirir fàcilment els seus productes.

Explica'ns el teu projecte i et preparem un pressupost sense cap compromís.

Loading...