DEUNI Edicions Digitals

Categoria de projecte

Disseny web
Disseny web Un mundo a medida

Disseny web Un mundo a medida

Deuni Ediciones Digitales va desenvolupar el lloc web d’Un Mundo a Mida, reflectint la seva elegància artesanal en fusteria de fusta a Barcelona. Una plataforma digital que captura el seu estil únic.

Disseny web Sanviplast

Disseny web Sanviplast

Deuni Ediciones Digitales va dissenyar el lloc web de Sanviplast, ressaltant el seu lideratge en disseny i fabricació d’envasos plàstics reciclables. Una plataforma que reflecteix el compromís amb la sostenibilitat i la innovació.

Disseny web Menorcaventura

Disseny web Menorcaventura

Deuni Edicions Digitals va contribuir al projecte de Menorcaventura, dedicat a activitats aquàtiques a Menorca. Destaquem la versatilitat i funcionalitat del vostre lloc web per explorar les emocionants activitats a l’illa.

Disseny web IbizAventura

Disseny web IbizAventura

Deuni Ediciones Digitales va contribuir al projecte d’Eivissa aventura amb serveis de disseny i programació web. Destaquem la versatilitat i funcionalitat del vostre lloc web per a activitats d’aventura a Eivissa.

Disseny Web Psicologia Online

Disseny Web Psicologia Online

Deuni Edicions Digitals va col·laborar en el projecte de Psicologia Online MR, proporcionant disseny web i maquetació. Destaquem l’accessibilitat i l’enfocament professional d’aquesta plataforma de psicologia en línia.

Disseny Web CEM Joan Miró

Disseny Web CEM Joan Miró

Disseny i desenvolupament del lloc web del Poliesportiu CEM Joan Miró, enfocant-nos a proporcionar una plataforma accessible i funcional que reflecteixi els seus serveis i instal·lacions. Aquest projecte destaca pel disseny informatiu i la capacitat per oferir informació rellevant, horaris i esdeveniments, millorant així l’experiència en línia dels usuaris i promovent un estil de vida actiu i saludable.

Disseny Web Vogel Watches

Disseny Web Vogel Watches

Col·laborem en el disseny i desenvolupament de l’e-commerce de Vogel Watches, enfocant-nos a crear una plataforma elegant i funcional que reflecteixi la marca i permeti als usuaris comprar els excepcionals rellotges de Vogel de manera senzilla i segura. Aquest projecte destaca pel disseny d’alta qualitat i la capacitat per presentar de manera atractiva els productes de Vogel Watches, brindant als visitants una experiència de compra en línia excepcional. Amb l’e-commerce de Vogel Watches, hem contribuït a realçar la presència en línia de la marca i facilitar l’adquisició dels seus rellotges artesanals únics.

Disseny Web Horse Checkers BCN

Disseny Web Horse Checkers BCN

Assessorament expert en la compra de cavalls, eugues i ponis. El nostre equip es desplaça per avaluar minuciosament els equins que desitges adquirir, garantint una elecció informada i segura.

Disseny Web Death and Illness

Disseny Web Death and Illness

Benvinguts a Death and Illness, una plataforma dedicada a l’exploració interdisciplinària de la cultura visual, l’art i la seva influència a les humanitats mèdiques i la comunicació en salut. Aquí, investigadors i amants de l’art es reuneixen per analitzar com les representacions visuals i creatives impacten en la nostra comprensió de la malaltia, la mort i l’atenció mèdica a la societat moderna.

Disseny Web Grupo Tega

Disseny Web Grupo Tega

Compromés amb la gestió integral de residus per a empreses, institucions i organismes oficials. La nostra missió és proporcionar solucions professionals i segures per a la recollida, el tractament i la gestió de residus generats per activitats productives i industrials.

Disseny web Acció Positiva

Disseny web Acció Positiva

La nostra experiència en disseny web es reflecteix en un lloc que captura l’essència d’Acció Positiva i la seva missió. Centrat en la usabilitat, la plataforma presenta de manera efectiva els serveis i la filosofia d’Acció Positiva. A través d´una combinació de disseny atractiu i funcionalitat sòlida, creem una presència en línia que enforteix la imatge i la comunicació d´Acció Positiva amb la seva audiència.

Disseny web Humanus Consulting

Disseny web Humanus Consulting

Deuni Edicions Digitals va aportar disseny web i programació del projecte Humanus Consulting. Destaquem la professionalitat i claredat del vostre lloc web, reflectint la vostra experiència en consultoria de recursos humans.

Disseny web Suplement Natural

Disseny web Suplement Natural

Deuni Edicions Digitals va contribuir al projecte de Suplement Natural, enfocat en productes naturals i salut. Destaquem l’estètica i la funcionalitat del vostre lloc web per promoure opcions de vida saludable.

Disseny web Llop Hop

Disseny web Llop Hop

Ens enorgulleix presentar-te aquest espai dedicat a la cervesa artesanal i la innovació cervesera. A través del nostre disseny i contingut, explorem la cultura cervesera amb un toc creatiu i fresc.

Disseny web Wincom

Disseny web Wincom

Deuni Edicions Digitals va col·laborar en el projecte de Wincom, especialitzat en solucions de gestió del cicle de vida de productes. Destaquem l’estètica i la funcionalitat del vostre lloc web.

Disseny Web Proacciona

Disseny Web Proacciona

Col·laborem amb Proacciona en el disseny i desenvolupament del vostre lloc web. Creem una plataforma professional que destaca els serveis de consultoria de seguretat alimentària a Barcelona. El web proporciona informació rellevant i en reforça la presència en línia.

Disseny web Muchopizzeria

Disseny web Muchopizzeria

Deuni Ediciones Digitales va col·laborar en el projecte de Mucho Pizzería, centrat en una experiència gastronòmica excepcional. Destaquem l’estètica i la funcionalitat del vostre lloc web per ressaltar les delicioses pizzes.

Disseny web Vins Dolços Matos

Disseny web Vins Dolços Matos

Deuni Edicions Digitals va participar en el projecte de Vins Dolços, proporcionant disseny i maquetació. El nostre enfocament va ressaltar la riquesa de sabors mitjançant un disseny atractiu i una experiència d’usuari única.

Disseny Web Graupera lab

Disseny Web Graupera lab

Deuni Edicions Digitals va col·laborar en el projecte de GrauPera Lab, aportant disseny web i programació. Ressaltem l’estètica i la funcionalitat d’aquest laboratori de recerca i anàlisi d’aliments.

Disseny Web Total Food Control

Disseny Web Total Food Control

Col·laborem en el desenvolupament de Total Food Control, un programari de traçabilitat alimentària per a pimes del sector alimentari. Destaquem pel disseny i la funcionalitat eficaç i econòmica que simplifica la gestió de la traçabilitat d’aliments.

Disseny Wen Motos Calvet

Disseny Wen Motos Calvet

Deuni Edicions Digitals va col·laborar en el projecte Motos Calvet, brindant serveis de disseny web i maquetació. Destaquem la qualitat i el professionalisme dels seus serveis a través d’un disseny atractiu i funcional.

Disseny Web Caves Ventura Soler

Disseny Web Caves Ventura Soler

A la nostra feina amb Ventura Soler, una empresa especialitzada en la producció de caves d’alta qualitat, creem un lloc web de comerç electrònic (e-commerce) utilitzant la plataforma WordPress. Aquest projecte es va centrar en la presentació i venda dels exquisits caves a través d’una plataforma en línia. Dissenyem una experiència dusuari fluida i atractiva que permet als amants del cava explorar i adquirir fàcilment els seus productes.

Explica'ns el teu projecte i et preparem un pressupost sense cap compromís.

Loading...