DEUNI Edicions Digitals

Categoria de projecte

Disseny gràfic
Disseny i maquetació de la Revista Psicosomàtica i psiquiatria

Disseny i maquetació de la Revista Psicosomàtica i psiquiatria

Col·laborem en la renovació d’imatge de la revista trimestral de psicosomàtica i psiquiatria, que ha estat en circulació des del 2017. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny fresc i modern que realcés la qualitat dels continguts. Aquest projecte va contribuir a actualitzar i revitalitzar la imatge de la revista, proporcionant als lectors una experiència de lectura més atractiva i contemporània des del 2017 en endavant.

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 131

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 131

Col·laborem en el disseny i maquetació del número 131 d'”AbreraInfo”, el butlletí informatiu d’Abrera. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny atractiu i funcional que ressaltés el contingut local i proporcionés als lectors una experiència de lectura agradable. Amb aquest projecte, contribuïm a mantenir la comunitat informada i connectada.

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 130

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 130

Participem en el disseny i maquetació del número 130 d’AbreraInfo, el butlletí informatiu d’Abrera. La nostra prioritat va ser crear un disseny atractiu i funcional que destaqués el contingut local i oferís als lectors una experiència de lectura plaent. Aquest projecte va contribuir a mantenir la comunitat informada i connectada mitjançant un disseny acurat i una presentació efectiva de la informació.

Disseny i maquetació del llibre “Los gases renovables”

Disseny i maquetació del llibre “Los gases renovables”

Aquest llibre ofereix una visió actualitzada i profunda sobre els gasos renovables com a emergent vector energètic. El nostre enfocament en disseny editorial garanteix que la informació es presenti de manera accessible i efectiva, millorant lexperiència de lectura. Ens esforcem per facilitar la comprensió d’aquest tema complex mitjançant un disseny que contribueix a la claredat i difusió d’informació essencial sobre els gasos renovables.

Disseny i Maquetació del Material Didàctic per a Entrenadors Professionals de Futbol

Disseny i Maquetació del Material Didàctic per a Entrenadors Professionals de Futbol

Col·laborem en el disseny i la maquetació del material didàctic essencial per a aquells que busquen obtenir el títol d’Entrenador Professional de Futbol atorgat per la RFEF. El nostre enfocament es va centrar a presentar la informació de manera clara i accessible, brindant als aspirants una eina efectiva per a la seva formació. Aquest projecte destaca pel disseny acurat i la capacitat per facilitar l’aprenentatge i la preparació de futurs entrenadors de futbol.

Disseny i maquetació de la Revista Agenda Abrera A+

Disseny i maquetació de la Revista Agenda Abrera A+

Col·laborem en el disseny de la revista que presenta l’agenda d’esdeveniments i activitats d’Abrera. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny atractiu i funcional que permetés als residents accedir fàcilment a la informació sobre esdeveniments locals. Aquest projecte va contribuir a proporcionar a la comunitat d’Abrera una eina útil per mantenir-se al corrent de les activitats a la seva àrea.

Disseny i maquetació del llibre “La tarifa del gas”

Disseny i maquetació del llibre “La tarifa del gas”

Aquest llibre aprofundeix en el món complex de les tarifes de gas, proporcionant una visió detallada i clara d’aquest tema crucial. La nostra experiència en disseny editorial garanteix que la informació es presenti de manera accessible i efectiva, millorant significativament lexperiència de lectura. El nostre objectiu és facilitar la comprensió d’aquest tema, i ho aconseguim mitjançant un disseny que promou la claredat i difusió d’informació vital sobre les tarifes de gas.

Disseny i maquetació del llibre “La Pobresa Energètica a Espanya”

Disseny i maquetació del llibre “La Pobresa Energètica a Espanya”

Deuni Edicions Digitals es va encarregar del disseny i maquetació del llibre “La Pobreza Energética a España”. Aquest llibre ofereix una visió exhaustiva de la problemàtica de la pobresa energètica al país, proporcionant informació rellevant i dades essencials. El nostre enfocament en disseny editorial garanteix que el contingut sigui presentat de manera accessible i efectiva. Facilitem la comprensió d’aquest tema important a través d’un disseny que millora l’experiència de lectura i contribueix a la difusió d’informació crucial sobre la pobresa energètica a Espanya.

Disseny i maquetació del llibre “La fiscalitat energètica”

Disseny i maquetació del llibre “La fiscalitat energètica”

Aquest projecte aborda la fiscalitat energètica en el context legal espanyol, considerant les regulacions de la Unió Europea i comparant-les amb altres països europeus. S’enfoca a la perspectiva extrafiscal, destacant la protecció del medi ambient com una justificació clau per als impostos energètics. Explora la relació entre la fiscalitat de l’energia i la fiscalitat ambiental dins del marc d’impostos ambientals destinats a abordar el canvi climàtic i fomentar la sostenibilitat energètica.

Explica'ns el teu projecte i et preparem un pressupost sense cap compromís.

Loading...