DEUNI Edicions Digitals

Categoria de projecte

Revistes
Disseny i maquetació de la Revista Psicosomàtica i psiquiatria

Disseny i maquetació de la Revista Psicosomàtica i psiquiatria

Col·laborem en la renovació d’imatge de la revista trimestral de psicosomàtica i psiquiatria, que ha estat en circulació des del 2017. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny fresc i modern que realcés la qualitat dels continguts. Aquest projecte va contribuir a actualitzar i revitalitzar la imatge de la revista, proporcionant als lectors una experiència de lectura més atractiva i contemporània des del 2017 en endavant.

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 131

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 131

Col·laborem en el disseny i maquetació del número 131 d'”AbreraInfo”, el butlletí informatiu d’Abrera. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny atractiu i funcional que ressaltés el contingut local i proporcionés als lectors una experiència de lectura agradable. Amb aquest projecte, contribuïm a mantenir la comunitat informada i connectada.

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 130

Disseny i maquetació del Butlletí AbreraInfo 130

Participem en el disseny i maquetació del número 130 d’AbreraInfo, el butlletí informatiu d’Abrera. La nostra prioritat va ser crear un disseny atractiu i funcional que destaqués el contingut local i oferís als lectors una experiència de lectura plaent. Aquest projecte va contribuir a mantenir la comunitat informada i connectada mitjançant un disseny acurat i una presentació efectiva de la informació.

Disseny i maquetació de la Revista Agenda Abrera A+

Disseny i maquetació de la Revista Agenda Abrera A+

Col·laborem en el disseny de la revista que presenta l’agenda d’esdeveniments i activitats d’Abrera. El nostre enfocament es va centrar a crear un disseny atractiu i funcional que permetés als residents accedir fàcilment a la informació sobre esdeveniments locals. Aquest projecte va contribuir a proporcionar a la comunitat d’Abrera una eina útil per mantenir-se al corrent de les activitats a la seva àrea.

Explica'ns el teu projecte i et preparem un pressupost sense cap compromís.

Loading...